Algemene huurvoorwaarden

Levering:

Gratis binnen een straal van 20 km rond Beringen (Stal), daarbuiten wordt een vervoersvergoeding aangerekend per extra km.

Betaling:

De betaling van de gehuurde materialen gebeurt contant bij levering.

Verzekering:

De verhuurder kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor gebeurlijke ongevallen met of door het gehuurde materiaal of schade aan ondergronden. De huurder kan desgewenst zelf een extra verzekering afsluiten bij zijn verzekeringsagent.

Schade / defect / diefstal:

De huurder is in alle gevallen aansprakelijk voor het gehuurde materiaal dat in goede staat geleverd wordt. De huurder is verantwoordelijk voor alle schade vastgesteld na de huurperiode. Bij vaststelling van schade bij afhaling moet deze betaald worden door de huurder of zijn verzekering.

Het is de huurder verboden om zelf materialen te bevestigen aan het gehuurde materiaal (bijvoorbeeld plakband, ed).

Bij een defect, schade of diefstal dient de huurder ons onmiddellijk (0471/30.74.29) op de hoogte te brengen. Als blijkt dat de schade uit normale slijtage is ontstaan, zal de huurder hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden.

Bij diefstal van het gehuurde materiaal zullen alle kosten (nieuwe aankoop, ev. reparaties,…) aangerekend worden aan de huurder.

Algemeen:

Zowel bij levering als bij ophaling van de gehuurde materialen moet de plaats goed bereikbaar zijn, zoniet worden er verleturen aangerekend (per 15 min. wachttijd wordt een extra bedrag van € 15 aangerekend).

Het is de huurder verboden om het gehuurde materiaal uit te lenen of door te verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder.